Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Siverek'te semt pazarı açıldı

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Siverek'in Ayvanat Mahallesinde yapımı tamamlanan semt pazarı düzenlenen törenle açıldı.

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmalarını sürdürüyor. Siverek İlçesi Ayvanat Mahallesinde yapılan semt pazarı düzenlenen törenle açıldı. Ayvanat semt pazarının açılışına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, muhtarlar, mahalle sakinleri ile pazarcılar katıldı. Pazar açılışında yaptığı konuşmada 13 İlçeye modern semt pazarı kazandırmak için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Semt pazarları bir kültür meselesidir. İstiyoruz ki her ilçemizde gerek yazın gerek kışın vatandaşlarımızın rahat bir şekilde gelip temiz bir ortamda alış verişlerini yapmalarıdır. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak Siverek ilçemizde iki tane semt pazarı yaptık. Ayvanat ile Dicle mahallelerimize modern semt pazarları yaptık. Siverek ilçe belediyesi tarafından pazarın çalışma günü ve saati belirlenecek. Biz halkımızı önemsiyoruz, AK Belediyecilik anlayışı budur ve her şeyi halk için yapıyoruz. Tüm ilçelerde standart oranda aynı semt pazarlarını yapıyoruz. Çalışkan olmak durumundayız, Siverek'i memnun etmek durumundayız, çehresini değiştirmek durumundayız. Siverek ilçemizi seviyoruz, hizmet insanıyız, hizmet yapacağız, hizmeti ibadet gibi görüyoruz ve bunu da insanımız için yapacağız" dedi.

        Ayvanat Semt Pazarının açılışı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu ile davetliler tarafından yapıldı. Başkan Çiftçi, semt pazarını gezerek esnaflarla sohbet etti.

        (AK-SD-Y)

        29.12.2017 12:28:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler