Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zonguldak Huzurevi sakinleri yılbaşı organizasyonunda doyasıya eğlendi

        (Fotoğraflı)

        Vedat Kılıç

        ZONGULDAK (İHA) - Zonguldak Merkez Huzurevi sakinleri canlı müzik eşliğinde yeni yılı gençlerle birlikte erken kutladı.

        Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında huzurevini ziyaret eden Zonguldaklı vatandaşlar, huzurevi sakinlerine unutulmaz bir gün yaşattı. Organizasyonunu Nur Sarı'nın yaptığı proje de huzurevi sakinleri müzisyen Özcan Sevinç ve Selami Toprak Dökerel ile şarkılar söyleyip gönüllerince eğlendi. Ziyaret esnasında vatandaşlar huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler verilirken, kendileri ile sohbet etti. Yapılan organizasyonda yüzlerinden tebessüm eksik olmayan huzurevi sakinleri ziyaretten oldukça memnun kaldıklarını ve çok mutlu olduklarını söyledi.

        Yaptıkları ziyaretten oldukça mutlu olduklarını söyleyen Zonguldak Sevdalısı Nur Sarı, yanında olan herkese teşekkür etti. Sarı açıklamasında, "Her projemizi farklı duygularla sonlandırıyoruz. Bu projemizdeki duygumuz anlatılamaz. Huzurevinde yaptığımız projemizde biz bir çok tecrübe ile ayrıldık, herkesi ayrı ayrı dinlemeye, onlara unutlmaz bir gün yaşatmaya çalıştık. Onların sevgisi ayrı bir yere sahip, yüzlerinde tebessümü görmek, şarkılara eşlik etmelerini izlemek bizi duygulandırdı. Bu duyguları paylaştıkça çoğalıyoruz. Unutmayın ve inanın. Örnek olmanın en güzel ve bir o kadar da anlamlı, hayatımızın tamda gerçeği olan ziyaretimizi yapmanın gururunu yaşıyoruz. Bu projede yanımda olan bizleri yalnız bırakmayan Müzisyenlerimiz Özcan Sevinç ve Selami Toprak Dökerel, Canlarım Serdem Külekçi, Ceren Öztürk, Gizem Bayram, Oya Erbay, Suzan Sarı, Nihayet Kılıç, Şule Reis, Gülcan Koçsan, Serap Özgür Bozkurt, Türkan Bayram, Arzu Gülsever ve Sevda Bayraktar'a sonsuz teşekkür ediyorum. Biz birlikte olmanın, birlik olmanın en güzel örneğiyiz. Ayrıca huzur evinde bizleri ağırlayan huzur evi sakinleri çok teşekkür ediyoruz, birlikte çok güzel bir gün geçirdik" ifadelerine yer verdi.

        (VK-İÇ)

        29.12.2017 12:43:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler