Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Buca'ya modern temizlik şantiyesi

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Buca yeni yıla yepyeni umutlar, yeni projeler ve inşa edilen modern tesislerle giriyor. Buca Belediyesi, yıllar içinde yıpranmış durumdaki Temizlik İşleri Şantiyesini yeniden yapılandırarak modern ve çağdaş düzenlemelerle Mustafa Kemal Mahallesinde hizmete açtı.

        Buca, yeni yıla yepyeni Temizlik İşleri Şantiyesiyle merhaba dedi. Buca Belediyesi, uzun yıllardır Tınaztepe mevkiinde konumlanan Temizlik İşleri Şantiyesini modern ve çağdaş düzenlemeler yaparak Mustafa Kemal Mahallesine taşıdı.

        Toplam 24 bin metrekare alana kurulan Buca Belediyesi Temizlik İşleri Şantiyesi, 2 bin 500 metrekaresi yeşil alan olmak üzere, 120 araçlık iş makinesi otoparkı, bin 200 metrekare konteyner ve iş makinası bakım onarım ve yıkama alanı, lokal ve soyunma odalarıyla çağdaş yapıya kavuştu. Şantiyenin açılışı Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, DİSK Genel Başkanı Kani Beko ve sağlıklı çalışma alanına kavuşan işçilerin katılımıyla yapıldı.

        Buca'nın her karış toprağına hizmet götürmek için gece gündüz çalışan temizlik işçileriyle birlikte yeni tesisleri gezen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Buca'nın 47 mahallesine hizmet götüren temizlik görevlilerine sosyal, idari ve yeşil alanları ile çağdaş bir çalışma alanı kazandırmaktan mutluluk duyduklarını söylerken, "İyi ki varsınız. Buca sizinle güzel, Buca sizinle temiz. Yeni yılda evinizden huzur, kesenizden bereket eksik olmasın" sözleriyle işçilerin yeni yılını kutladı.

        Şantiyenin açılışının ardından Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ve DİSK Genel Başkanı Kani Beko işçilerle birlikte yemek yiyip, yeni yıldan umut ve beklentilerini paylaştı.

        (AG-Y)

        29.12.2017 12:46:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler