Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TKDK başvuru çağrısında bulundu

        Metin Akyürek

        ORDU (İHA) - Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu(TKDK) Ordu İl Koordinatörlüğü üçüncü başvuru çağrı ilanına çıktı.

        TKDK Ordu İl Koordinatörü Ethem Gözkonan, TKDK tarafından 21 Aralık 2017 tarihinde IPARD II Programı üçüncü başvuru çağrı ilanına çıkıldığını açıkladı.

        Üçüncü başvuru çağrı ilanı kapsamında 'Tarımsal İşletmelerin Fiziki Varlıklarına Yönelik Yatırımlar' ile 'Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme' tedbirlerinden başvurular kabul edileceğini belirten Ethem Gözkonan, "Çiftlik Faaliyetleri için 12 Şubat 2018 Pazartesi günü saat 09.00'dan itibaren online sistem üzerinden gerçekleştirilecek başvurular 12 Mart 2018 Pazartesi günü saat 21.00'e kadar yapılabilecek. Tarımsal işletmelerle ilgili başvurular 1 Mart 2018 tarihinde başlayacak 2 Nisan 2018 Pazartesi günü saat 21.00'e kadar yapılabilecek. Online sistem üzerinden yapılan başvurulara ait dosyaların Ordu İl Koordinatörlüğü adresine son teslim tarihine kadar teslim edilmesi gerekmektedir" dedi.

        Özkonan, proje dosyalarının son teslim tarihlerinin ise çiftlik faaliyetleri için 15 Mart 2018 Perşembe günü saat 18.00, tarımsal işletmeler için 9 5 Nisan 2018 Perşembe günü saat 18.00'e kadar olduğunu sözlerine ekledi.

        (MAK-SLH-Y)

        29.12.2017 14:32:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler