Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dilovası'nda yeni yıl öncesi denetim

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - Dilovası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yeni yıl öncesi market ve gıda denetimlerini arttırdı.

        İlçede faaliyet gösteren market, pastane, tatlı ve börek imalathanelerin genel temizliği ve gıdaların son kullanma tarihleri kontrol edildi. İlçe genelinde denetimlerin artacağını belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Her şey sağlıklı ve mutlu Dilovası için" dedi.

        Denetimlere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çevre koruma müdürlüğüne bağlı ekipler, Dilovası belediye zabıta ihtisas denetim ekibi ile birlikte ilçede faaliyet gösteren toplu yemek siteleri ve restoran lokantalara yönelik genel denetimlere katıldı.

        Yaklaşan yeni yıl öncesinde iş yerlerini sıkı denetime alan ekipler, yapılan denetimlerde satışa sunulan gıdaların sağlıklı olup olmadığını, hijyen şartlarına uygunluğunu, üretim ve son kullanma tarihlerini ve faaliyet belgelerini kontrol etti. Denetimlerde, bazı firmalara tarihi geçmiş ürünler gerekçesiyle kanunun ilgili maddesi gereği işlem yapıldı.

        Dilovası halkının sağlığını korumak için zabıta ekiplerinin denetimlerini kesintisiz devam ettireceğini ifade eden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Vatandaşlarımızın yeni yıla huzurlu ve sağlıklı bir ortamda girebilmesi için çalışmalarımızı ilçe genelinde sürdürüyoruz. Her şey sağlıklı ve mutlu Bir Dilovası için bu tür denetimler sürecek" dedi.

        (MK-OA-Y)

        29.12.2017 16:10:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler