Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Arslan belediye personelinin yeni yılını kutladı

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, idari hizmet binası ile şantiyede hizmet veren belediye personelini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı, 2018 yılına dair iyi niyet temennilerini iletti.

        Yeni yıla sayılı günler kala kutlama turlarına önce şantiye binasında görevli personelle başlayan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, buradaki personelle tek tek selamlaştı, sohbet etti. 2017 yılını geride bıraktıklarını belirterek, özverili çalışmalarından dolayı tüm personele teşekkür eden Başkan Arslan'a ziyarette meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve işyeri sendika temsilcileri de eşlik etti.

        Şantiye binasında gerçekleşen kutlama turunun ardından Başkan Arslan idari hizmet binasına geçerek, konferans salonunda personelle buluştu. Her yeni yılın, yeni başlangıçlar demek olduğunu belirterek gelecek adına güzel şeylerin umut edilmesi gerektiğinin önemini vurgulayan Başkan Arslan, "Çiğli'de yaşayan vatandaşlar Çiğli Belediyesine geldiğinde sizlerle yüz yüze geliyor. Çalışanlarımız olarak sizler belediyemizi temsil ediyorsunuz. Karşılaştığımız vatandaşlarımız sizden duyduğu memnuniyeti bizlere iletiyor. Ben de başkanınız olarak iyi hizmetlerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Çiğli Belediyesi olarak çalışanlarımızın hakkını ve hukukunu korumak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu anlayış çerçevesinde göreve geldiğimiz günden itibaren işçimizin maaşını ve diğer tüm haklarını günü gününe ödüyoruz. Adalet bizim önceliğimiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm çalışanlarımıza 2018 yılının sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum" dedi.

        (AG-Y)

        29.12.2017 16:12:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler