Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Lapseki süs tavukları İstanbul'da boy gösterecek

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Uçmaz

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Yetiştiricileri Derneği bünyesinde yer alan 23 adet kanatlı hayvan, 4-7 Ocak 2017 tarihinde İstanbul'da düzenlenecek 'Türkiye Ulusal Kümes Hayvanları' organizasyonunda dereceye girebilmek için boy gösterecek.

        Dernek Başkanı Murat Çelik yaptığı açıklamada, "Lapseki Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Yetiştiricileri Derneği olarak Türkiye de ilk kez düzenlenecek olan 'Türkiye Ulusal Kümes Hayvanları Gösterisi ' için üyelerimiz ve 23 adet süs tavuğumuz arasında yer alacak Sultan, Sabelpoot, Brahma, Bresse, Australop, Zibrit, Fizan, Sumatru, Appanzeller, Phoenix, Susex cinslerimiz ile bizlerde Çanakkale ilimizi temsilen orada olacağız. Hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Ben halkımızın da katılımlarını bekliyor ve desteklerini bizlerden esirgememelerini istiyorum" dedi.

        (MY)

        30.12.2017 11:03:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler