Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Siirt Kızılay Şubesinden Coşkun ailesine yardım

        (Fotoğraflı)

        Selami Deniz

        SİİRT (İHA) - Siirt'in Şirvan ilçesi Soğanlı köyünde yaşayan Coşkun ailesine Türk Kızılayı Siirt şubesinden yardım eli uzatıldı. 30 Kasım tarihinde sağanak yağıştan çöken evde baba ile iki oğlunun hayatını kaybettiği ailenin ihtiyaçları Siirt Kızılay Şubesi tarafından karşılandı.

        Siirt Kızılay Şubesi, Coşkun ailesine buzdolabı, çamaşır makinesi, battaniye, ocak, vitrin, yatak, karyola, mutfak seti, temizlik, giyim malzemeleri, kavurma konserve ve ihtiyaçlarını rahatlıkla alabilecekleri Kızılay yardım kartı teslim etti. Siirt Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık, "Kızılay ekibi olarak Soğanlı köyüne giderek, anne Cemile Coşkun köy muhtarı Savcı Coşkun ve ailenin diğer fertleri ile görüşerek, kendilerine yardım malzemelerini teslim ettik. Türk Kızılayının savaşta olduğu gibi barış dönemlerinde de yardıma muhtaç, darda olan kişilerin yardımına koşuyor. Olayın meydana geldiği tarihte de köye gidilerek Coşkun ailesine yardım etmeye ve yaralarını sarmaya çalışılmıştır" dedi.

        (SD-AKK-Y)

        30.12.2017 11:50:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler