Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Otomobil yayaya çarptı; 1 yaralı

        - Otomobilin çarptığı yaşlı adam, ambulans ile Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı

        (Fotoğraflı)

        Emre Bozdemir

        ADANA (İHA) - Adana'nın Kozan İlçesinde caddenin karşısına geçmeye çalışan yaşlı adama otomobil çarptı, yaşlı adam ağır yaralandı.

        Edinilen bilgiye göre kaza, Saimbeyli Caddesi kanal sokak civarında meydana geldi. Ali Rıza B. yönetimindeki 01 HV 410 plakalı otomobil caddenin karşısına yaya olarak geçmeye çalışan Ömer Esenli(70)'e çarptı. Çarpmanın etkisi ile yaşlı adam yolun kenarına fırlarken başındaki şapkası da kaldırıma savruldu. Cadde üzerinde bulunan vatandaşlar ve esnaflar hemen sağlık görevlilerine haber verdiler. Otomobilin çarptığı ve durumunun ağır olduğu öğrenilen yaşlı adam ambulans ile Kozan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

        Kaza ile ilgili soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.

        (EMR-Y)

        30.12.2017 12:14:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler