Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zabıta ekiplerinden yeni yıl denetimi

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi zabıta ekipleri yeni yıla sayılı günler kala fırın, market, kasap ve lokanta gibi işletmelerde denetim yaptı.

        Bağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yeni yıl öncesinde ilçe merkezinde umuma açık yerlerde denetimlerde bulundu. Zabıta ekipleri iş yerlerinde özellikler hijyen ve genel temizlik kontrolü yaptı. Ayrıca zabıta ekipleri iş yerlerinde eldiven, bone, önlük, kılık-kıyafet, düzen, depo temizliği ile kullanılan aletleri incelerken, insan sağlığını tehdit etmeyecek bir ortamda gerekli koşulların sağlanıp sağlanmadığı da denetlendi.

        Yetkililer denetimlerde görülen eksiklerin giderilmesi için esnafa uyarılarda bulunurken, ilçe genelinde halkın sağlıklı ürünleri satın almaları ve tüketmeleri için rutin kontrollerinin de devam edeceği belirtildi.

        (İHA-AKK-Y)

        30.12.2017 13:42:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler