Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kulu'da huzur, güven uygulaması yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Ömer Keleş

        KONYA (İHA) - Türkiye genelinde Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan 9. huzur, güven uygulaması kapsamında, Konya'nın Kulu ilçesinde de emniyet ekipleri denetim gerçekleştirdi.

        Ankara-Konya Karayolu güzergahı Olof Palme Bulvarında denetim yapan ekipler tarafından, şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan yolcu otobüsleri, minibüsler ve özel araçlarında plaka sorgulamaları ve kişilerin kimlik sorgulamaları yapıldı. Kulu'nun en işlek caddesi olan Atatürk Caddesinde 9. Türkiye geneli güven ve huzur uygulaması yapılırken, Kulu'da bulunan kahvehaneler ve Kulu merkez genelinde açık olan iş yerlerinde de kişilerin kimlik kontrolleri GBT sorgulamaları da yapıldı. Emniyet ekipleri, camlarında siyah film olan araç sahiplerini uyararak, kısa zamanda yasaya uygun şekilde olması konusunda bilgilendirdi. Denetimler sırasında yasalar gereği bazı araçlara cezai işlemler uygulandı.

        (ÖK-FM-Y)

        30.12.2017 14:44:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler