Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Karesi 'de yeni ilçe Başkanı Baytekin

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tokmak

        BALIKESİR (İHA) - AK Parti Karesi ilçe 2. Olağan Kongresinde tek liste halinde girilen seçimi Mesut Baytekin'in listesi kazandı.

        Ak Parti Karesi İlçesi 2. olağan kongresi yapıldı. Kongrede Akın Emiroğlu ve Ak Parti Genel Merkezi tarafından aday gösterilen Mesut Baytekin ilçe başkanlığı için liste verdiler. Akın Emiroğlu'nun açıklanan listesine kendilerine danışılmadan listede yer aldıkları için Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Başkan Yusuf Hocaoğlu ve bazı isimler listeden çıkmak için dilekçe verdiler. Ak Parti Milletvekili ve Divan Başkanı Muhammet Balta gelen itirazlar sonrası Akın Emiroğlu'nun listesi seçimlere giremeyeceğini açıkladı.

        Tek liste ile yapılan Karesi AK Parti ilçe başkanlığı seçimlerini Mesut Baytekin ve yönetim kurulu üyeleri kazandı.

        AK Parti Karesi ilçesi 2. Olağan Kongresine Ak Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Ak Parti Balıkesir Milletvekilleri Sema Kırcı, Kasım Bostan, Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, esk, milletvekilleri İsmail Özgün, Cemal Öztaylan, ilçe belediye başkanları, Ak Parti ilçe teşkilatları ve çok sayıda partili katıldı.

        (HT

        30.12.2017 17:16:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler