Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yılmaztekin Halfeti'ye salon sözü

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Av. Kemalettin Yılmaztekin, Halfeti İlçesinin referandumda Türkiye birincisi olan Harran gibi, onu sıralamada takip eden Akçakale gibi AK Parti'nin kaleleri arasında olacağını söyledi. Aynı zamanda ilçenin koordinatör milletvekilliği görevini de yürüten Yılmaztekin, bu konuda Halfeti halkından söz aldı.

        Şanlıurfa İl genelindeki ilk kez bir kadın ilçe başkanının göreve getirildiği AK Parti Halfeti İlçe 6. Olağan Kongresi geniş bir katılım ile gerçekleşti.

        Kongrenin Divan Başkanlığını üstlenen meclisin en genç Milletvekillerinden Kemalettin Yılmaztekin, Divan Başkanlığını üstlendiği AK Parti Halfeti 6. Olağan İlçe Kongresindeki konuşmasında, siyasi partilerin halka hizmet götürmede önemli bir araç olduğunu anımsatarak, "Bu bir bayrak yarışıdır. Muzaffer Başkanım yine bir Muzaffer'den devraldığı görevini bu kez genç bir hukukçu kardeşimiz olan Av. Canan Onur Sayar'a devretti. Bu bayrak yarışını devrederken de dedi ki , 'Kutlu ve mübarek yolda bu bayrağı hedefe kilitlenircesine ulaştıracak kardeşimiz sensin. Bu noktada senin yanındayız. Halfeti'de dimdik ayaktayız, beraberiz, seninle beraber yürüyoruz, üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız.' Bu sözün ardından da salonumuza sığmayan kalabalıkla, coşkuyla, heyecanla görevini devretti. Bu açıdan kendilerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

        Halfeti'ye yakışır salon sözü verdi

        Halfeti'nin kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Yılmaztekin, yoğun kalabalığa işaret ederek, "Halfeti çok büyük ve bu nedenle ilçemize yakışır bir salonun sözünü buradan vermek istiyorum. Halfeti'nin koordinatör milletvekili olduğunu da anımsatarak, "Bu görevi isteyerek aldım. Harran ve Akçakale'nin yanında bir de Halfeti ile de ilgileneyim istedim. Milletvekillerimizin ortak kararıyla genç kardeşimiz Av. Onur Sayar'ın dinamizmini buraya taşımayı amaçladık. Biz bu noktada üzerimize düşen görevi fazlasıyla yapmaya hazırız. Bundan sonraki süreçte eski başkanımızdan bayrağı devralan hanımefendiyle beraber bu güzel ilçemize daha fazla ne kadar hizmet edebilirizin hesabını yapacağız. Önümüzdeki seçimlerde bayrağı daha da yukarılara taşıyacağız" şeklinde konuştu.

        Halfeti'nin Ak Parti'nin kalesi olması gerektiğini ifade eden Yılmaztekin, "AK Parti'nin kalesi demek bu devletin ve bu milletin kalesi demek, onun dışındaki unsurları da elinin tersiyle itip 'Biz burada terörün, terörist destekçisinin, yaltakçısının hiçbirinin bize hükmetmesine müsaade etmeyiz' demektir. Burada teröre ve yandaşlarına Halfeti halkı cevabını verdi, daha fazlasıyla da verecek Allah'ın izniyle" ifadelerini kullandı.

        "Sürekli yükselen çizgi var"

        Yılmaztekin, oy oranları noktasında Halfeti'de sürekli yükselen bir çizgi olduğunu ancak bunu daha da yukarılara taşımak gerektiğini belirterek, "Bu çizgiyi biz Harran'dan, Akçakale'den, Eyyübiye'den ve diğer güzide ilçelerimizden aşağı kalmayacak şekilde en üst düzeye taşımak istiyoruz. Bu hem benim, hem başkanımın, hem kıymetli yönetiminin, hem eski ama eskimeyen ilçe başkanlarımızın, hem de siz değerli halkımızın sözü olsun" ifadelerine yer verdi.

        Konuşmasının sonunda salonda bulunanlardan söz isteyen Yılmaztekin, "Halfetili kardeşlerim hedefimiz belediye başkanlığı Allah'ın izniyle almaya hazır mıyız?" diye sordu. Salonda bulunanlardan yüksek bir sesle ve hep bir ağızdan "Hazırız" cevabını alan Yılmaztekin, "Ben bu coşkuyla, bu heyecanla Allah'ın izniyle belediye seçimlerini alacağımıza inanıyorum.

        Cumhurbaşkanımız, parti teşkilatımız, bizler size güveniyoruz. Bu noktada da aralıksız kapı kapı dolaşarak, her insana dokunarak Allah'ın izniyle gerekeni yapacağız. Allah'a emanet olun" diye konuştu.

        (AK-

        30.12.2017 18:28:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler