Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dernek yöneticileri amaçlarını Kaymakam Demir'e anlattı

        (Fotoğraflı)

        Sercan Ülgen

        EDİRNE (İHA) - Edirne'nin Meriç ilçesine bağlı Akçadam Köyü Kültür Ve Sosyal Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Kaymakam Erinç Demir'i ziyaret ederek, derneklerinin amaçlarını anlattı.

        Dernek Başkanı Musa Ülgen, Meriç Kaymakamı Erdinç Demir'e derneklerinin faaliyet ve hedeflerini anlattı. Ülgen, ''İstanbul'da yaşayan Akçadam Köyü mensuplarını bir araya getirmek, birlik ve beraberliği sağlamak, üyelerin kalkınmasına destek olmak, yardımlaşmayı sağlamak, üyelerin düğün, nişan, cenaze gibi törenlerine destek olmak, dini donat alanı içerisinde yer alan Camii ve Kuran Kursu hizmet binalarının tamir ve bakım işlerine destek olmak, üyeler arasında işbirliğini arttırmak, ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmak, yüksek öğretimde eğitim gören öğrencilere burs vermek, köyün kalkınması için arıcılık, seracılık ve organik tarım, hayvancılığın geliştirilmesi için kamu kurumları ile işbirliği yapmak, bu amaçla kalkınma ajansları ve ilgili kurum ve kuruluşlarla ile ortak projeler gerçekleştirmek, kamu kurum ve kuruluşları ile sosyal projeler yapmak, köye kültürel ve spor tesislerinin yapılmasını sağlamak, sivil toplum örgütleri ile işbirliği yapmak amacı ile kurulduk'' dedi.

        (SU-MEF-Y)

        31.12.2017 11:50:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler