Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ülkü Ocaklarından öğrencilere giysi ve kırtasiye yardımı

        (Fotoğraflı)

        Hasan Çetin

        MERSİN (İHA) - Mersin'in Mut ilçesinde, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanlığı ve Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanlığınca ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi ve kırtasiye yardımı yapıldı.

        "Çağın eğitim ateşi Ülkü Ocakları" sloganıyla ilçeye Dere Mahallesi İlkokulu ve Çampınarı Mahallesi İlkokulu öğrencilerine ayakkabı, atkı, bere, eldiven, çorap, boyama kitabı ve hikaye kitabı yardımında bulunuldu.

        Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanı Soner Kır, "daha önce il başkanlığı organizasyonunda 10 okula yardımda bulunmuştuk. Bugün de iki okulumuzda ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yardımcı olmanın gururunu yaşıyoruz. Kırsal bölgelerimizdeki okullara yönelik yardım faaliyetlerimiz devam edecek" dedi.

        Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Gökhan Demir ise, Mersin genelinde ihtiyaç sahibi öğrencilere imkanları ölçüsünde yardımcı olduklarını söyledi.

        (HSÇ-Y)

        31.12.2017 12:39:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler