Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğretmenler ile öğrencileri, masa ve sıraları boyadı

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Bahattin Yolaçan

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine 40 kilometre uzaklıkta bulunan ilk ve ortaokuldaki tüm sıra ve masalar, öğretmenler, öğrencileri ve veliler tarafından tamir ederek, farklı renklere boyandı.

        Okulda değerler eğitimi kapsamında 'Devlet malını koruma' bilincini öğrencilere yerleştirmek amacıyla hazırlana proje kapsamında okulda zarar gören, eskiyen sıra ve masalar önce okul bahçesine taşındı. Burada öğretenler, öğrenciler ve velilerin de desteği ile bakımdan geçirilen sıra ve masalar, farklı renklere boyandı.

        İleri Ortaokulu Müdürü Umut Çakmak, "Gerçekten de olumlu ve güzel bir çalışma oldu. Hem öğrencilerimiz bu konuda bilinçleniyor ve hem de eskiyen sıra ve masalarımızı onarıp boyadık" diye konuştu. 7. Sınıfta okuyan Nebiye Akgeyik ise, "Bugün okulumuzda değerler eğitimi kapsamında Müdürümüz, öğretmenlerimiz, öğrenci arkadaşlarımız ve velilerimizle beraber eskiyen sıralarımızı tamir ettik ve boyadık. Okul müdürümüz ve öğretmenlerimizin katkılarıyla, daha iyi bir eğitim almak için, sıralarımızı boyadık. Sıra ve masalarımızı kullanışlı bir hale getirdik. Devlet malını kuruma esasına uygun davrandık" dedi.

        Okulunun içi ve dışını da boyamak istediklerini belirten Akgeyik, boyaların temin edilmesi halinde imece usulü yöntem ile boyama işini tamamlayacaklarını kaydetti.

        (BY-SD-Y)

        31.12.2017 14:28:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler