Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocamaz, belediye çalışmalarını yerinde inceledi

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, yılın son gününde belediyece yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

        Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Başkan Kocamaz ilk olarak, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından engelli bireylerin eğitim, istihdam ve rehabilitasyon konularında yaşadığı problemleri en az indirmek amacı ile hayata geçirilen Engelsiz Mesleki Eğitim Merkezini ziyaret ederek, açılışına günler kala tesisi yeniden inceledi. Kocamaz, daha sonra kent estetiği çalışmaları kapsamında yenilenen ve 3 Ocak Mersin'in düşman işgalinden kurtuluşu kutlamaları kapsamında açılışı gerçekleştirilecek olan 3 Ocak Atatürk Meydanı'ndaki çalışmaları takip etti.

        Mersin'in üçüncü büyük katlı kavşak projesi olan Okan Merzeci-Üniversite Caddesi Katlı Kavşağı inşasını da gezen Kocamaz, kavşağın bitmesi için gece gündüz çalışan işçilere kolaylıklar diledi. Ulaşım Master Planına göre yapılan ve 19 Mayıs 2018 tarihinde Mersinli vatandaşların hizmetine açılacak olan katkı kavşak, Mersin'de ulaşımda dönüşümün üçüncü ayağı olacak.

        İnceleme gezisi esnasında güzergahı üzerinde bulunan yerlerde esnafları da ziyaret eden Başkan Kocamaz, Mersin Amatör Balıkçılar Derneğini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Kocamaz, hayata geçirdikleri projeleri anlatarak soruları yanıtladı.

        Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yer alan ve yaklaşık 3 ay önce çalışmalarına başlanan, içerisinde oyun grupları, spor alanları, sentetik buz pisti, yürüyüş yolu, emekliler lokali ve 3 adet havuz bulunan Yenişehir bölge parkını da gezen Kocamaz, inceleme turunu Mezitli Sahil Alanında Kentsel Tasarım Projesini gezerek sonlandırdı.

        (HSK-Y)

        31.12.2017 14:51:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler