Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sason'da lise öğrencilerine hedef belirleme konferansı verildi

        (Fotoğraflı)

        Ekrem Aktaş

        BATMAN (İHA) - Batman'ın Sason ilçesinde, Kişisel Gelişim Uzmanı Hakan Kömürcüoğlu tarafından Anadolu Lisesi ve Anadolu imam Hatip Lisesinde okuyan öğrencilere Hedef Belirleme ve Başarıya Odaklanma Konferansları verildi.

        Sason Kaymakamlığının organizesiyle Kişisel Gelişim Uzmanı Hakan Kömürcüoğlu'nun konuşmacı olarak katıldığı konferanslarda öğrencilere hedef belirlemede dikkat edilecek hususlar, başarıya odaklanma ve başarıyı arttırmada izlenecek yöntemler konuşuldu. Kömürcüoğlu, zor şartlara rağmen başarıyı yakalayan insanların en önemli özelliklerinin başarıdan vazgeçmeleri ve bir gün mutlaka başaracaklarına inanmaları olduğunu belirtti. Sason da özellikle kırsal kesimlerden gelip liselerde okuyan öğrencilerin bu tarz eğitimlere daha fazla ihtiyaç duyulduğunu söyleyen Sason Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Veysel Göktaş eğitime desteklerinden dolayı Sason Kaymakamı Ökkeş Beyaz'a ve konferansta verdiği faydalı bilgilerden dolayı Kömürcüoğlu'na müteşekkir olduklarını söyledi.

        (EA-MP-Y)

        31.12.2017 14:55:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler