Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sarıgöl'ün kapalı otopark ve pazaryerinde sona yaklaşıldı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin çalışmalarında artık son adımlar atılıyor. İlçeye modern bir pazaryeri ve otopark kazandıracaklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Kapalı Otopark ve Pazaryeri projemiz Sarıgöl ilçemizde önemli bir eksiği de gidermiş olacak" dedi.

        İl genelinde yaptığı hizmetlerle vatandaşın takdirini toplayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl ilçesinin önemli ihtiyaçlarından biri olan Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesini yakın zamanda ilçeye kazandırıyor. İnşaat çalışmalarında artık son adımların atıldığı proje, ilçenin önemli bir eksiğini de gidermiş olacak. Yaklaşık 3 bin 213 metrekarelik alanda tasarlanan kapalı otopark ve pazaryeri projesi toplam 5 bin 523 metrekarelik inşaat alanına sahip ve 2 katlı olacak.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak il genelinde vatandaşın ihtiyacı olan projeleri bir bir hayata geçirdiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Sarıgöl ilçemizde yaşayan vatandaşlarımız da modern bir pazaryerine ve otoparka ihtiyaç duyuyordu. Projemizde artık son adımları atıyoruz. Sarıgöllü vatandaşlarımızın hizmetine çok yakın bir zamanda sunulacak. Şimdiden hayırlı olsun" dedi.

        (SC-Y)

        31.12.2017 15:16:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler