Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'dan yeni yıl mesajı

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan yeni yıl mesajı yayınlayarak "Şeffaf ve adaletli bir hizmet anlayışıyla şehrimiz için gerekli olan her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Şehrimizin ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz. Bunları gidermek için 2017 yılında olduğu gibi 2018 yılında da gerekli planlama ile çalışmalarımız devam edecek. İnanıyoruz ki biz çalıştığımız müddetçe ilçemiz güzelleşecek, değişecek, yenilenecek. Bütün bu güzel duygular ile yaşanılacak her yeni anın yaşanmadan önce yeni beklentileri, yeni umutları, iyimserliği beraberinde getirdiği; 2018 yılında ilimizde ve ülkemizde sevgi, hoşgörü, kardeşlik ve yardımseverlik duygularının arttığı huzur ve güvenin tesis edildiği, içinde yaşanılan zamanın en inçe ayrıntılarıyla faydalı bir şekilde yaşanıldığı günler temenni ederek; hayallerin ve umutların gerçeğe dönüştüğü, mutluluk ve başarı dolu bir yıl diliyorum"dedi.

        Projeler teker teker hayata geçiyor

        Başkan Neşet Çağlayan, 2018 yılında projelerin teker teker hayata geçeceğini de belirterek, büyük projelerimizi de birer birer hayata geçiriyoruz. Balgöç Sosyal Tesisleri binasını tamamladık. Önümüzdeki süreçte Hürriyet Mahallesi'nde Orgöç ve Hürspor kulüplerinin kullanacağı sosyal tesis binasını da hayata geçireceğiz. Kültür Merkezi İnşaatımız Büyükşehir Belediyemizin katkıları ile tüm hızı ile devam ediyor. Nadır Deresi ıslah projesinde çalışmalar sürüyor. Alis Park ve Açıkhava Tiyatrosu bölgesinde yapılacak yeni park alanında çalışmalar devam ediyor. Nadır Sosyal Tesislerini yeniden Belediyemize kazandırıp üstelik burada büyük bir peyzaj düzenlemesi ile bu bölge tam bir cazibe merkezi haline getirilecek.

        Sporun ve sporcunun yanında yer aldık

        Orhangazi'de göreve gelir gelmez Belediyespor'u faaliyete geçirip özellikle amatör branşlarda bir çok branşta öğrencilerimize eğitim vermeye başladık. Belediyespor bünyesinde şu anda 10 farklı branşta binin üzerinde sporcu lisanslı olarak yer alıyor. Bunun yanı sıra profesyonel takımımız Orhangazi Belediyespor'un her daim yanında yer aldık. İlçemizdeki 11 Amatör kulübün her yıl malzemesinden ulaşım giderlerine, antrenör giderlerinden yiyecek giderlerine kadar her ihtiyacına belediye olarak yanıt verdik ve karşıladık. Spora desteğimiz tesisleşme noktasında da devam ediyor. İlçemize il kkez bir açık tenis kortu kazandırdık. Yeniköy ve İznik Gölü Sahilinde Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte birer suni çim saha inşa ettik. Yeni spor tesislerimiz de 2018 yılında hizmete girecek.

        Kale projesi ve göl projoesi başlıyor

        2018 yılı yatırımlarımızın hız kazanıp yeni projelerin hayata geçeceği bir yıl olacak. Büyükşehir Belediyemizin de desteği ile Kale Sosyal Tesislerin projesinde çalışmalarımızı başlatıp 2018 yılı içinde tamamlanacak. Bunun yanı sıra Göl Sahil Projesi de 2018 yılı içinde yapılacak projeler arasında yer alıyor.

        (UGR)

        31.12.2017 16:24:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler