Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari'de 'Valilik Masa Tenisi Halk Turnuvası' düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        Mimar Kaya

        HAKKARİ (İHA) - Hakkari Valiliği tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi İl Temsilciliği koordinesinde "Valilik Masa Tenisi Halk Turnuvası" düzenlendi.

        Gençlik Merkezi salonunda kadınlar ve erkekler olmak üzere iki kategoride gerçekleşen turnuvaya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık ve bazı kurum müdürlerinin yanı sıra toplam 70 kişi katıldı. Turnuvanın final müsabakasını Vali Cüneyit Orhan Toprak, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Yavuz Ötürk, İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun ve sporcular izledi.

        Oldukça çekişmeli geçen turnuva sonunda dereceye girenlere ödülleri olan cumhuriyet altını, eşofman takımı ve madalyaları Vali Cüneyit Orhan Toprak ve Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık tarafından verildi.

        Vali Toprak, turnuvada dereceye giren bazı sporcularla masa tenisi de oynadı.

        (MK-FT-MSA-Y)

        31.12.2017 16:47:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler