Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Milletvekili Açıkgöz yeni yıl ziyaretlerinde bulundu

        (Fotoğraflı)

        Coşkun Sağlamdin

        NEVŞEHİR (İHA) - AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yeni yılın ilk ziyaretlerini Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek yaptı.

        AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 2017 yılının son saatlerinde Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavilerine devam eden hastaları ziyaret ederek sonlandırdı. Milletvekili Açıkgöz burada hastalara acil şifalar temennisinde bulunurken doktorlardan da sağlıkları hakkında bilgiler aldı.

        AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, daha sonra ise merkez karakolunu ziyaret ederek burada görevli polis memurlarının yeni yıllarını kutladı ve polis memurları ile bir süre sohbet etti. Milletvekili Açıkgöz son olarak ise İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uygulama noktalarını ziyaret ederek görevli askerlere başarılar diledi.

        AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün ziyaretlerine AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar'da eşlik etti. (COŞ-DK-Y)

        01.01.2018 01:45:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler