Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kumluca'da Mekke'nin ve Kudüs'ün Fethi etkinliği

        (Fotoğraflı)

        Ramazan Sarıkayalı

        ANTALYA (İHA) - Antalya'nın Kumluca ilçesinde Mekke'nin ve Kudüs'ün Fethi etkinliği düzenlendi.

        Kumluca Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte, Sine vizyon Gösterisi, Kum Sanatı Gösterisi, Şiir Dinletisi ve Tiyatrolu Dram Gösterisi yapıldı. Ayrıca küçük çocuklarda "Ben Anadolu Gençliğim" sloganlarıyla bir etkinlik yaptı. Program içerisinde Siyer-i Nebi Sınavına giren öğrenciler için ödül töreni gerçekleşti.

        Siyer-i Nebi yarışması Aralık Ayı içinde Peygamberimizin Hayatını anlatan ortaokullar için ayrı Liseler için ayrı kitap dağıtıldı. 25 Aralık'ta bu kitaplar için Ortaokullar için ayrı Liseler için ayrı sınav yapıldı. Kumluca'da sınavlara 400 ortaokul ve 250 Lise öğrencisi katıldı. Dereceye giren öğrenciler altın ödüllendirilirken, tüm öğrencilere gezi bileti hediye edildi.

        (RS-SÇ-Y)

        01.01.2018 10:50:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler