Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekkeköy Belediyesi 2018 yılına hızlı başladı

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Tekkeköy Belediyesi 2018 yılının ilk gününde çalışmalarını, hizmetlerini ve projelerini hız kesmeden sürdürmeye devam ediyor.

        Dolu dolu geçen bir yılın ardından 2018 yılının da projelerle, hizmetlerle ve çalışmalarla yoğun bir şekilde yaşanacağına dikkat çeken Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "2018 yılı da diğer yıllar gibi ilçemizin her alanda hizmetlerle buluştuğu bir yıl olacak. Yeni yılın ilk gününde her zaman olduğu gibi yine ekiplerimiz görevinin başında vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmek için çalışıyorlar. Bizlere bu görevi layık gören ilçe halkımız ile birlikte istişareler ve ortak akıl çerçevesinde karar verdiğimiz konunun üzerine eğilerek hemen o konuyu çözüme kavuşturuyoruz. 45 aylık görev süremiz boyunca her daim yeni çalışmalar, projeler, hizmetler ortaya koyduk. Bugün ilçemizdeki gözle görülür değişim, gelişim ve büyüme bunun en güzel somut göstergesidir. 2018 yılının bu ilk gününde ekiplerimiz halkımızın önündeki engelleri kaldırmak ve hayat standartlarını yükseltmek için çalışmalarını sürdürüyor. İstinat duvarı, alt yapısı tamamlanan Kutlukent mevkiindeki yolumuzu zemin sıkılaştırma çalışmaları ile betona hazır hale getiriyorlar. Bu bulvar yolumuz hem yüzlerce ailenin kullanacağı bir yol hem de yeni yaptığımız bölgenin ilk ve tek iki katlı spor kompleksimize giden önemli bir ulaşım ağı. Vatandaşlarımızın talebi ve bizlerin tespitleri sonrasında bu ve bu gibi çalışmalarımız aralıksız devam edecek. 2018 yılı ilçemizde hizmetlerin ve projelerin bir bir ardı sıra gerçekleşeceği bir yıl olacak" dedi.

        (ED-MAY-SÜ-Y)

        01.01.2018 14:58:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler