Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Ersoy nöbetçi memurları unutmadı

        (Fotoğraflı)

        Emrah Elmas

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Havran ilçesinde Belediye Başkanı Emin Ersoy 2018'in ilk saatlerinde yeni yılda vatandaşın huzuru, güvenliğini ve sağlığı için görevi başında olan kamu kurum ve kuruluşlarda çalışanlarını yalnız bırakmadı.

        Başkan Ersoy sırasıyla Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Havran Grup Amirliği, Çiftçi Koruma Malları Başkanlığı, Zabıta Müdürlüğü, Havran Devlet Hastanesi personelini görevleri başında ziyaret ederek yeni yıllarını tebrik etti.

        Ersoy, "İlçemizin kalkınması ve gelişimi için belirlediğimiz hedeflere ulaşmak için yeni yılda da kamu kurumları, özel sektör, sivil toplum örgütleri, kanaat önderleri ve tüm paydaşlarımızla birlikte her zaman olduğu gibi uyum, işbirliği ve koordinasyon içinde çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, 2018 yılının ülkemize, milletimize, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ederim" dedi.

        (EME)

        01.01.2018 16:39:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler