Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Toltar'dan Vanlılar Derneği'ne ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın hafta sonları devam eden yöre dernekleri ziyaretleri kapsamında Dilovası Vanlılar Derneği 'ni ziyaret etti.

        Dilovası Belediye Başkanı'nın Aralık ayında başlattığı "Pazar Günü Hemşeri Dernekleri ile Kahvaltı" programının bu haftaki durağı Dilovası Valılar Derneği oldu. Dilovası Vanlılar Derneği lokalinde gerçekleşen kahvaltı programına Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Güneş, Dilovası Vanlılar Derneği Başkanı Ahmet Turak ve yönetimi, Kayapınar Mahalle Muhtarı Sıddık Turak ve vatandaşlar katıldı.

        Toplantı programının açılış konuşmasını yapan Dilovası Vanlılar Derneği Başkanı Ahmet Turak, "Bugün burada Belediye Başkanımızı ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başkanımız hemşerilerimizle bir araya gelerek yaptıklarını ve yapacaklarını aktaracak. Biz başkanımıza ilçemiz adına yaptığı ve yapacağı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Dernek yönetimi olarak ta göreve geldiğimizden bu yana hem hemşerilerimize hem de ilçemizin gelişimine katkı sunmaya çalışıyoruz" dedi.

        Dernek Başkanı Ahmet Turak'ın konuşmasının ardından kısa bir selamlama konuşması yapan Dilovası Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Güneş, "Dilovası Dernekler Federasyonu olarak ilçemizde faaliyet gösteren derneklerimizin birlik ve beraberliğinin yanı sıra ilçemizin sorunlarına da eğilerek daha güzel bir Dilovası için hep birlikte çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızda bizlere her zaman destek olan belediye başkanımız Ali Toltar'a teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

        Programda son olarak konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ise yeni yılın ilk günü nedeniyle yeni yılın tüm dünyaya barış, mutluluk ve huzur getirmesini dileyerek, "Yeni yıl yeni umutlar demek yeni yılın önce ülkemize ve sonra da ilçemize güzellikler getirmesini diliyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana yaklaşık 4 yıldır ilçemizin gelişimine kalkınmasına katkı sunmak için halkımızın mutluluğu için çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana da halkımızın bize olan güvenini boşa çıkartmamak için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana kısıtlı imkanlarla bir takım çalışmalar yapmaya çalışıyoruz. İmkânlarımızın kısıtlı olması sizlere verdiğimiz sözleri yerine getirmemek için bahane olarak görmüyoruz. İnşallah verdiğimiz sözleri görevimiz sonuna kadar yerine getirmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

        Kendilerini ağırlayan Vanlılar Derneği yönetimine teşekkür eden Başkan Toltar, "Vanlılar Derneğimizin başlattığı çalışmayı takdir ediyorum. Vanlı ihtiyaç sahibi çocuklarımıza verilen desteğe bizde elimizden geldiğince destek olamaya çalışacağız. Vanlı işadamlarımızı da destek olmaya çağırıyoruz. Ayrıca Vanlılar Derneği'nin kendi binasını yapma çalışmasına da destek olacağımızı belirtiyorum"dedi.

        (MK-İÇ)

        02.01.2018 12:16:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler