Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'AK Parti Yerel Buluşmalar Toplantısı' Altıntaş'ta yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde, 'AK Parti Yerel buluşmalar' toplantısı yapıldı. 3 saat süren toplantıda Altıntaş ilçesinin tüm sorunları konuşuldu.

        Altıntaş Belediye Düğün Sarayı'nda yapılan toplantıya AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, AK Parti Kütahya Miiletvekilleri Mustafa Şükrü Nazlı, İshak Gazel ve Vural Kavuncu ile Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, AK Parti ilçe Başkanı Cihangir Dönmez, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, köy muhtarları, oda başkanları ve vatandaşlar katıldı.

        AK Parti ilçe başkanı Cihangir Dönmez'in açılış konuşmasından sonra Belediye Başkanı Ferit Karabulut tarafından Altıntaş'a yapılan hizmetler ve planlanan hizmetler hakkında bilgiler verdi. Daha sonra söz alan AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş ve Kütahya Milletvekilleri Mustafa Şükrü Nazlı, İshak Gazel ve Vural Kavuncu, Altıntaş'a sağlık, tarım ve diğer alanlarda yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdiler. 3 milletvekili yaptıkları ortak açıklamada Yerli otomobil üretimi konusunda Türkiye'de en uygun yerin Altıntaş ilçesi olduğunu ve bu konuda İl Başkanı Ali Çetinbaş ve Belediye Başkanı Ferit Karabulut'la beraber aralıksız çalıştıklarını söylediler.

        Toplantının ikinci bölümünde köy muhtarları, oda başkanları ve vatandaşların soruları milletvekilleri ve Belediye Başkanı Ferit Karabulut tarafından cevaplandırıldı. Köylerde var olan tarımda su sıkıntısı, tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi, köy yollarındaki sorunlar ve ilçede mevcut olan Ziraat Odası Başkan sıkıntısının çözümü için öneriler dinlendi.

        Belediye Başkanı Ferit Karabulut, toplantı sonunda yaptığı konuşmada, ''Davetimize katılan il başkanımıza, milletvekillerimize, STK temsilcilerine, köy muhtarlarımıza ve tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün 3 saat boyunca tüm sorunlarımızı konuşup tartışma fırsatı bulduk. Hepimizin ortak hedefi Altıntaş'ın son yıllarda kazandığı büyüme ivmesini daha yukarıya çıkarıp, Zafer Organize Sanayi Bölgesi ile birlikte Kütahya ekonomisine en büyük katkıyı sağlayacak ilçe yapmak. Yerli otomobil inşallah Altıntaş'a verilecektir. Bu konuda ümitsizliğe hiç kapılmayalım. Türkiye'de konum itibarıyla bu iş için en uygun yer Altıntaş'tır'' diye konuştu.(YD-EFE)

        02.01.2018 12:43:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler