Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman hedef bir milyon fidan dikimi

        (Fotoğraflı)

        Osman Arslan

        BATMAN (İHA) - Batman Orman İşletme Müdürlüğünce 2018 yılı gelişim planı kapsamında en az 1 milyon fidan dikimi hedeflendiği belirtildi.

        Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Batman Orman İşletme Müdürlüğünce 2018 yılı Gelişip Planları (GEP) kapsamında Batman Merkez ve Sason, Hasankeyf ve Beşiri İlçelerini kapsayan yerleşim birimlerinde konuşlanmış orman arazileri ve kamuya ait ağaçlandırmaya uygun arazilerde en az bir milyon fidan dikimi hedeflendi. Konuyla ilgili olarak yetkililerden alınan bilgilere göre bölgede mevcut bitki türleri korunmak suretiyle yöreye uygun türlerde ağaçlandırma, toprak muhafaza ve rehabilitasyon çalışmaları yapılacağı, kurak ve yarı kurak mıntıkalarda kuraklığa dayanıklı bitki türlerine ağırlık verileceği ifade edildi.

        (OA-MP-Y)

        02.01.2018 12:53:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler