Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MAFOD, Açıkdil'e projelerini sundu

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Fotoğraf Derneği (MAFOD) Yönetim Kurulu üyeleri Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil'i makamında ziyaret etti. Yönetim kurulu üyeleri, derneğin çalışmalarının yanı sıra, 478. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali'nde düzenlemeyi planladıkları foto maraton hakkında da bilgi verdi.

        Geçtiğimiz günlerde kurulan Manisa Fotoğraf Derneği yönetim kurulu üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil'i makamındı ziyaret etti. Ziyarette MAFOD Başkanı Nazmi Çaykara, Yönetim Kurulu Üyelerinden Hayati Adıgüzel, Uğur Aydoğan, Elif İndenizler ve İsmail Aybey bulundu.

        Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette dernek yönetimi, kurulduğu günden bu yana yürüttüğü projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil ise Lidya Krallığı'nın merkezi Sard, Yanık Ülke Katakekaumene, Mesir Macunu, Salihli Kirazı, Sultani Üzümü, Kırkağaç Kavunu, Akhisar Zeytini gibi kenti farklı kılan saymakla bitirilemeyecek özelliğin kadraja girmeyi beklediğine dikkat çekerek, derneğin kentin tanıtıma önemli katkılar sağlayabileceğini belirtti.

        Ziyarette MAFOD Başkanı Nazmi Çaykara, yaklaşmakta olan 478. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivalinde foto maratonu projesini Açıkdil'e takdim etti. Çaykara yapmış olduğu açıklamada, "Mesir şenlikleri için Manisamızda bir foto maratonu düzenlersek şehrimizin tanıtımını daha güzel yapmış oluruz. Belediyemizin destek olması durumunda dernek olarak elimizden geleni yapmaya hazırız. Bizleri nazik bir şekilde ağırlayan Azmi Bey'e teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

        Ziyarette ayrıca dernek yönetimi tarafından, şehrin tanıtımı amaçlı, Manisa'nın çeşitli yerlerinden çekilmiş fotoğraflardan oluşacak "Manisa'nın yüzü" adlı proje de Açıkdil'e sunuldu. Açıkdil, yeni kurulan dernek için Manisa'yı anlatan kitaplardan oluşan bir seti hediye etti.

        (SC-Y)

        02.01.2018 15:13:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler