Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sultanbeyli'de 1000 genç 1000 kitapla buluşuyor

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Sultanbeyli Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün birlikte gerçekleştirdiği proje kapsamında gençler kitapla buluşuyor.

        Sultanbeyli'de eğitim alanında yapılan yatırımlara her geçen gün yenileri ekleniyor. Açılan kütüphanelere, gençlik merkezlerine ilaveten gençlerin de kitap okuması için özel projeler gerçekleştiriliyor.

        Sultanbeyli Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile birlikte 1000 Genç 1000 Kitapla Buluşuyor projesi düzenlenen ilk programla başladı. Projenin ilk yazarı Abdullah Yıldız "Yusuf'un Üç Gömleği" adlı kitabı üzerine Sultanbeyli Belediyesi Spor Tesisleri'nde belediyesporun altyapı futbolcularıyla söyleşi gerçekleştirdi. Gençlere önemli bilgiler veren Yıldız, konuşmasının ardından futbolcuların sorularını yanıtladı.

        Programa katılan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, projeye destek veren herkese teşekkür ederek, "Sultanbeyli Belediyesi olarak eğitime ve kültüre büyük önem veriyoruz. Kıymetli hocama ve projeye emek veren herkese teşekkür ediyorum. Belediyesporumuz spor alanında iyi gidiyor. Tabi spor alanında alınan başarıların yanı sıra böyle etkinlikleri de önemsiyoruz. Biz ahlaklı genç, ahlaklı sporcu istiyoruz" dedi. Başkan Keskin konuşmasının ardından futbolcularla fotoğraf çektirdi.

        (HB-ÖK-Y)

        02.01.2018 16:12:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler