Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Siverek'te Kudüs Temalı Fotoğraf Sergisi

        (Fotoğraflı)

        Bahattin Yolaçan

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Siverek Milli Eğitim Müdürlüğü ile Siverek İmam Hatipliler Derneği (Önder) işbirliğiyle, Kudüs temalı fotoğraf ve karikatür sergisi açıldı.

        İlçenin Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan Yusuf Sami Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde sabah saatlerinde sergilenen eserler, öğleden sonra da Osman Esat Efendi İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri için sergilendi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Siverek Önder Başkanı Mustafa Sımak, "Hafta boyunca ilçemizde Eğitim ve öğretim yapan çeşitli okullarımızda bu sergiyi gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz. Bu çalışmamız da amacımız; öğrencilerimiz de, Müslümanların ilk kıblesi olan Kudüs bilincini oluşturmaktır. Bu sergimizde 60 tane Kudüs'ü anlatan çeşitli fotoğraf ve karikatür bulunmakta. Öğrencilerimizin ilgisi büyük, inşallah Kudüs konusunu sıcak tutma ve bilinçlendirme amacıyla değişik çalışmalarımız devam edecek" dedi

        (BY-SD-Y)

        03.01.2018 10:54:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler