Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altıntaş AK Parti'de İstişare Toplantısı

        (Fotoğraflı)

        KÜTAHYA (İHA) - AK Parti Altıntaş İlçe Başkanlığı'nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı 6.Olağan İl Kongresi öncesi İstişare Toplantısı düzenlendi.

        Altıntaş AK Parti binasında yapılan toplantıya AK Parti İl Başkan Yardımcısı Remzi Günay, İl Yönetim Kurulu üyesi Zeki Köylü, Altıntaş İlçe Başkanı Cihangir Dönmez, Altıntaş İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve partililer katıldı.

        AK Parti Altıntaş İlçe Başkanı Cihangir Dönmez, yaptığı açıklamada, ''Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı 6. Olağan İl Kongremiz öncesi istişare toplantımızı yaptık. Kongremize ilçe merkezimizden ve köylerimizden katılmak isteyen vatandaşlarımız için yapılacak olanları konuştuk. Yapılacak olan kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum'' diye konuştu.(YD-EFE)

        03.01.2018 11:15:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler