Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Depboylu ve Akın'dan ATB Başkanı Çondur'a hayırlı olsun ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, MHP İl Başkanı Levent İlter ve Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

        Aydın Milletvekili Deniz Depboylu yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek, Aydın için yapılması gereken her konuda destek olacaklarını belirtti.

        Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tarım ürünleri hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Zeytinyağında Türkiye'de kişi başına tüketimin 1.5 – 2 kilo aralığında, bu rakamın bazı ülkelerde ortalama 22 kiloya ulaşmakta olduğunu belirterek, "Ülkemizde zeytinyağı tüketiminin, ağırlıklı olarak üretim bölgeleri olan Ege, Marmara ve Akdeniz Bölgelerinde yoğunlaşmaktadır. İç ve Doğu Anadolu'da bu oran yok denecek kadar az ve zeytinyağı adı altında başka yağlar tüketilmektedir. Ülkemizde zeytinyağı tüketimimin arttırılmasına yönelik çalışmaların daha çok yapılması ve tağşişli zeytinyağında yasal düzenlemelerin daha caydırıcı olması gerekiyor. Tağşişli yağ konusunda uygulanan yaptırımlar düşük miktarlarda cezalar. Piyasaya hileli yağ arz edenlerin daha ağır cezalarla cezalandırılmasına yönelik çalışmaların yapılması lazım" dedi.

        Ziyarete katılan heyeti, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Cengiz Ülgen, Meclis Üyesi Rıza Uyar ve Genel Sekreter Neslihan Koç karşıladı.

        (MB-Y)

        03.01.2018 12:30:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler