Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır'da yıkım gerginliği

        (Fotoğraflı)

        Ejder Ediz Işık - Aydın Yorat

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde yol yapım çalışmaları kapsamında güzergah üzerinde bulunan evlerin yıkımı sırasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Belediye ekiplerinin vatandaşları ikna etmesine üzerine olay tatlıya bağlandı.

        Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesi Fabrika Mahallesi'nde yer alan ve güzergah üzerinde bulunan ev ve tarlaların istimlak sorunu yüzünden yarım kalan Şeyh Bedrettin Caddesi'ni tamamlama çalışmaları devam ediyor. Yol çalışmaları kapsamında sabah saatlerinde 859. Sokak'ta yer alan evlerin yıkımı için gelen belediye ekipleri vatandaşların tepkisiyle karşılaştı. Evlerinin yıkılmasını istemeyen vatandaşlar ile belediye ekipleri arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Yaşanan tartışmaların yanlış söylentiler yüzünden olduğu anlaşılınca olay tatlıya bağladı.

        (EEI-MP-Y)

        03.01.2018 12:59:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler