Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Melikgazi Belediye Meclisinde 30 gündem maddesi görüşüldü

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Melikgazi Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden 2018 yılı Ocak Ayı Meclis Toplantısını yaptı. Meclis gündeminde 30 gündem maddesi görüşüldü.

        Melikgazi Belediye Meclisi Ocak Ayı Olağan Toplantısında yer alan maddeler tek tek görüşülerek karara bağlandı. 16 madde oylanırken, 14 gündem maddesi ilgili komisyonlara havale edildi. Meclis gündem maddelerinin genelde imar olduğunu ancak bu şehrin eğitim, sağlık ve tarım sektörü gibi her alanda belediye yatırım ve hizmetlerin sunulduğunu belirten Belediye Başkanı Memduh Başkan Büyükkılıç, "Melikgazi Belediyesi olarak eğitime, sağlık hizmetine ve spor tesisleri ile tarihi mekan ve arkeolojik alanlara büyük önem veriyoruz. Kayseri Valiliği İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün İstiridye Mantarı Üretim Tesisi belediyemiz tarafından tesis yapılmasına karar aldık" dedi. "Belediye Meclis kararlarında üretim var, istihdam var, teşvik var, kalkınma var" ifadesini kullanan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, istiridye mantarı için özel kapalı ve açık alanlar yapılacağını ve üreticilere verileceğini kaydetti.

        Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, alınan kararların hayırlı olması temennisinde bulunarak yaşanabilir ve modern bir Melikgazi için Meclis üyeleri ile uyum içerisinde çalıştıklarını söyledi.

        (TB-Y

        03.01.2018 12:59:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler