Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fırçadan tuvale yansıyan resimler bu sergide

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Maltepe Belediyesi'nin yeni yıldaki kültür-sanat etkinlikleri, emekli öğretmen-şair ve ressam Şengün Saatçi Alacaklı'nın, "Fırçamdan Tuvale Yansıyanlar" isimli resim sergisinin açılışıyla başladı.

        Uzun yıllar öğretmenlik yapan Şengün Saatçi Alacaklı, beşinci kişisel sergisini Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde açtı. Sergisinde doğayı, insanları, hayvanları, çocukları, doğanın ışıklarını, güzelliklerini anlatmak istediğini ifade eden Alacaklı, "Doğaya baktığımız zaman çok mutlu oluyorum. Keşke bütün insanlar, doğanın güzelliklerini görseler. O zaman sevme duyguları çok daha fazla gelişir. Sevgi yaşamın çekirdeği. İnsan sevgiyle dolu olunca çalışır, geliştirir, güzelleştirir. Sevgi dolu olunca kin, haset, nefret biter. O zaman hayat daha çok insanca yaşamaya değer" diye konuştu.

        Sergi, 7 Ocak'a kadar Galeri Maltepe'de ziyarete açık olacak.

        (HB-BA-Y)

        03.01.2018 13:51:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler