Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Atilla çalışmaları denetledi, vatandaşlarla bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, çalışmaları denetledi, vatandaşlarla bir araya geldi, görüşleri ve talepleri dinledi.

        Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Büyükşehir Belediyesi tarafından Bağıvar'a yapılan ilk spor tesisinde çocuklar ve gençlerle futbol oynadı. Vatandaşlarla kıraathanede çay içip sohbet eden Başkan Atilla, talepleri ve görüşleri dinledi. Başkan Atilla, Yenişehir ilçesinde ise Bilgi Evi'nde yürütülen çalışmaları denetledi.

        Başkan Atilla vatandaşları dinledi

        Başkan Atilla, Sur ilçesi Bağıvar Mahallesinde esnafları ve vatandaşları ziyaret etti. Halkın sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Atilla'ya, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Başkan Atilla, bir kıraathanede vatandaşlarla birlikte çay içip sohbet etti. Başkan Atilla daha sonra mahallede Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan ilk spor tesisini ziyaret etti. Başkan Atilla, tesiste mahallenin çocukları ve gençleriyle futbol oynadı.

        "Modern bir tesise kavuştuk"

        Mahallenin gençleri Başkan Atilla'ya hizmetleri nedeniyle teşekkür ederek, "Sahamız yapılmadan önce kötü şartlarda spor yapıyorduk. Başkanımız Cumali Atilla'nın sayesinde mahallemiz modern bir tesise kavuştu. Kirlenmeden spor yapabiliyoruz" dedi.

        Başkan Atilla ise gençleri ve çocukları spora teşvik etmek için kente 46 spor tesisi kazandırdıklarını söyledi.

        Bilgi Evi'ni inceledi

        Başkan Atilla, daha sonra Yenişehir İlçesinde 6-18 yaş arası çocukların eğitimlerine destek vermek ve sosyo-kültürel faaliyetlerini artırmak amacıyla yapılacak Bilgi Evi'ndeki çalışmaları denetledi. Başkan Atilla, denetimin ardından Bilgi Evi'nde 12 derslik, konferans, etkinlik ve galeri salonları, 2 kütüphane ile 1 bilişim sınıfının yer alacağını belirtti. Başkan Atilla daha sonra Yenişehir ilçesi Gevran Caddesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek çay içip sohbet etti.

        (İHA-MP-Y)

        03.01.2018 14:23:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler