Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydemir'den Oltu istişaresi

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, 'AK partiyi, davası güçlü kılar. Bu dava kardeşlik, birlik ve beraberlik davasıdır. Bu dava Kudüs'ten Arakan'a, Sudan'dan Erzurum'a küresel insanlık davası, insana saygı davasıdır. Bu dava rabia davasıdır' dedi.

        AYDEMİR OLTU'DAYDI

        AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Erzurum'daki çalışmaları kapsamında Oltu AK Parti Yönetim Kurulu Başkanı Efdal Gülcü, Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, Oltu AK Parti Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleriyle, Oltu mihverinde istişarede bulundu.

        AYDEMİR'DEN OLTU İSTİŞARESİ

        Oltu AK Parti İlçe Yönetim Kurulu toplantısına da katılan Milletvekili Aydemir, 'AK Parti Oltu teşkilatımızın Yönetim Kurulu toplantısına katıldık. AK Davanın, 'halka hizmet hakka hizmettir' doğrusunda istişare ettik. Bunu bir AK zirve olarak nitelendiriyoruz. Başkanımız sayın Efdal Gülcü'nün şahsında Oltu'da AK Dava felsefesini paylaşan ve bu vizyonda gönüllerini birleştirerek Erzurum adına, Oltu adına AK atılımlar gerçekleştiren bütün kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bilgilendik, dimağımızı besledik. Şevk ve heyecan yüklendik. ' dedi.

        AYDEMİR'İN DEĞERLENDİRMESİ

        Oltu ziyareti dolayısıyla ilçe esnafı ve vatandaşlarla da görüşerek, Oltu'ya hizmet ekseninde görüş alış verişinde bulunan Milletvekili Aydemir, daha sonra yaptığı değerlendirmede, ilçenin beşeri değerleri bakımından örnek ve gıpta edilir bir konumda bulunduğunu, AK dava hizmet anlayışının ilçeye çağdaş vizyon sağladığını, AK eserlerle Oltu'nun marka ilçe olduğunu belirtti.

        (ERZ-AT-Y)

        03.01.2018 14:30:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler