Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balık fiyatları pahalı ama ilgi yüksek

        (Fotoğraflı)

        Sedef Topçu

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde fiyatların yüksek olmasına rağmen balıklara ilgi yüksek.

        Kış aylarının gelmesi ve balık sezonu açılmasına rağmen ülke genelinde fiyatlarda beklenen düşüş bir türlü yaşanmadı. Sofraların en çok tercih edilen ürünlerinden biri olan balıkta fiyatların yüksek gitmesini Bayramiç'te satış yapan balıkçılar denizden yeterli oranda balık çıkmamasına bağlıyor. Fiyatların yüksekliğine rağmen Bayramiç halkı balıktan vazgeçmiyor.

        Vatandaşların balığı sevdiğini ancak yüksek fiyatlar nedeniyle daha az miktarda aldığını belirten balıkçılar, fiyatlar düştüğü taktirde halkın daha çeşitli ve bol balık yiyecek olmasının kendilerini de mutlu edeceğini dile getirdiler. Bayramiç'te sardalyenin kilosu 10 TL, hamsinin kilosu 10 TL, kupanın kilosu 10 TL, istavritin kilosu 10 TL, çupranın kilosu 30 TL ve palamutun tanesi 8TL'den alıcı buluyor.

        (UYC

        03.01.2018 16:26:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler