Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK partiden Akbaş ailesi ve Elif Çırakoğlu'na ziyaret

        (Fotoğraflı)

        ÇORUM (İHA) - AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Koparan mevkiinde geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Sungurlu 112 Acil Servis Sağlık Personeli Mehmet Akif Akbaş'ın Babası Yusuf Akbaş ve ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

        İl Başkanı Karadağ, Mehmet Akif Akbaş kardeşimiz eşine ve çocuklarına rızık parası kazanırken vefat etmesi Peygamber Efendimizin belirttiği gibi şehitlik mertebesine nail olur, helal rızık kazanmak için gece gündüz demeden mesai harcayan tüm sağlık personeli arkadaşlarımıza güç kuvvet versin. Kendi canlarını ortaya koyarak bir can kurtarma çaba içerisinde hareket etmektedirler. zor bir görev icra etmektedirler, Rabbim sizlerin yar ve yardımcısı olsun." dedi.

        Karadağ, Mehmet Akif Akbaş'ın babası Yusuf Akbaş ve ailesinin acılarını paylaşarak geride kalanlara Cenab-ı Hak sabr-ı cemil ihsan eylesin diyerek başsağlığı temennisinde bulundu. Ziyaret sırasında Tüm şehitleirmizin ruhuna okunan dualar hediye edildi.

        Daha sonra yaşanan trafik kazasında yaralanan Hemşire Elif Çırakoğlu'nu ziyaret eden Karadağ, geçmiş olsun dileklerini ileterek Allahu Teâla'dan acil şifalar vermesini temenni etti.

        Akbaş ve Çırakoğlu aileleri ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek kendilerini yalnız bırakmayan İl Başkanı Karadağ ve beraberindekilere teşekkür ettiler.

        Ziyarete AK Parti Çorum İl Başkan Yardımcıları Eyüp Arslan, Yusuf Ahlatcı, Murat Günay, İl Yönetim kurulu üyesi Mustafa Aziz Kılıçarslan, Turan Ağca, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcıları, Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan ve İl Genel Meclis üyeleriyle Teşkilat mensupları eşlik etti.

        (BÖ)

        03.01.2018 18:07:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler