Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri öğrencileri miniklerle buluştu

        (Fotoğraflı)

        Seyedtaha Kermani

        UŞAK (İHA) - Uşak Gençlik Merkezi'nin Gençlerin İyilik Ağacı Projesi adı altında Uşak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri bölümündeki gençler minik öğrencilerin saçlarına şekil verip onlarla neşe dolu bir gün geçirdiler.

        Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Uşak Gençlik Merkezlerinin de tüm ülke çapında düzenlemiş olduğu "Gençlerin İyilik Ağacı" projeni çeşitli etkinliklerle gerçekleştirdi. Bu kapsamında Uşak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri öğrencileri Vali Ali Fuat Güven İlköğretim okulunun öğrencilerinin saç bakımlarını ücretsiz bir şekilde yaptı. Uşak Gençlik Merkezi'nin Gençlerin İyilik Ağacı Projesinde katılım sağlayan Uşak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri öğrencileri ilköğretim çocuklarının saçlarına şekil verip onlarla neşe dolu bir gün geçirdi.

        Uşak Gençlik Merkezi çeşitli projeler adı altında kültürel ve sanatsal aktiviteler, ücretsiz kurslar ve farklı dallarda etkinlikler düzenleyerek şehrin özellikle sosyal hizmetlerden yararlanamayan dar gelirli kitlelere ulaşmayı hedefleniyor.

        (SK-MB-Y)

        04.01.2018 09:16:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler