Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altıntaş'ta Kumaş Boyama Kursu

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Altıntaş ilçesine bağlı Zafertepeçalköy'de Halk Eğitim Merkezince kadınlara yönelik Kumaş Boyama Kursu açıldı.

        Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil Akbulut, kadınların talebi üzerine Zadertepeçalköy Muhtarlık Odası'nda açılan kursa 15 kursiyerin katıldığını söyledi.

        Müdür Akbulut, ''Aile ekonomilerine katkıda bulunmak isteyen kadınlarımız, el becerilerini ortaya çıkarmak üzere kursa katıldılar. Kadınlarımız günlük yaşamda dışa vurmaya alışık olmadıkları üretime katılma yeteneklerini kumaş boyama kursunda geliştiriyor. Kadınlara kumaş boyama ile kırlent, oda takımı, gözlük kılıfı, masa örtüsü, mutfak takımı, eşarp ve tablo gibi sanat eserlerini yapmayı öğretiyoruz ve üretime katılmalarını sağlıyoruz´ diye konuştu. (YD-EFE)

        04.01.2018 10:18:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler