Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye üçüncüsü altınla ödüllendirildi

        (Fotoğraflı)

        Seracettin Seçkin

        VAN (İHA) - Türkiye genelinde düzenlenen ve 345 yarışmacının katıldığı kros yarışmasında üçüncü gelen Vanlı Zeynep Bayçınar altınla ödüllendirildi.

        Aydın'ın Kuşadası'nda düzenlenen Kros Ligi Türkiye Final Yarışmasında, Van'ın Muradiye ilçesindeki Nizamettin Aktaş Anadolu Lisesi birinci sınıf öğrencisi Zeynep Bayçınar Türkiye üçüncüsü oldu. Muradiye'nin adını Türkiye üçüncüsü olarak duyuran Bayçınar, İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından yarım altınla ödüllendirildi.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Durmuş, Türkiye genelinde yüzlerce kişinin katıldığı ve belli aşamalardan geçerek 2 eleme sonucunda finale kalan 345 kişi arasında öğrencilerinin Türkiye üçüncüsü olduğunu hazırlatarak, "İlçemizin adını Türkiye'ye duyurarak bizi de gururlandırmıştır. Ben de öğrencimizi ve antrenör Enes Kaplan'ı birer yarım altın ile ödüllendirdim, kendilerini tebrik ediyorum. Bundan sonraki yarışmalarda da kendilerinden desteklerimi esirgemeyecek ve her türlü ihtiyaçlarını karşılayacağım" dedi.

        (MSA-Y)

        04.01.2018 11:01:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler