Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Sapanca Kadın Kollarından Başkan Yılmazer'e ziyaret

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - AK Parti Sapanca Kadın Kolları Başkanı Hatice Şahinoğlu ve yönetimi, Başkan Yılmazer'i makamında ziyaret etti.

        Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, AK Parti Sapanca Kadın Kolları Başkanı Hatice Şahinoğlu ve yönetimini makamında ağırladı. Teşkilatın çalışmalarından ayrıntılarıyla bahseden Başkan Şahinoğlu, Başkan Yılmazer'e çalışmalarından ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, AK Parti Sapanca İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'na tekrar seçilmesinden dolayı Hatice Şahinoğlu'nu tebrik etti. Başkan Yılmazer, "Öncelikle, göreve yeniden seçilen Hatice Şahinoğlu ve Yönetim Kuruluna başarılar diliyorum. Benimde mensubu olduğum AK Parti'nin bu güne kadar elde etmiş olduğu başarılarda kadınlarımızın çok büyük emeği ve katkısı var. Biz partimizin daha ileriye ulaşması noktasında kadın kollarımız ve biz yerel yönetimler, el ele vererek daha güzel bir Sapanca'yı oluşturmak için birlikte gayret göstereceğiz" dedi.

        (RFK-Y)

        04.01.2018 11:11:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler