Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Lapseki'de Dr. Koç göreve başladı

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Uçmaz

        ÇANAKKALE (İHA) - Lapseki Devlet Hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Yasemin Yaşlak Koç göreve başladı.

        Hastane Müdürlüğünden edinilen bilgide poliklinik hizmetlerinin de verildiği Lapseki Devlet Hastanesi yeni hizmet binasında, Aile Hekimliği Poliklinikleri, Dahiliye Polikliniği, Çocuk Hastalıkları ve Sağlığı Polikliniği, Genel Cerrahi Polikliniği ve Diş Polikliniklerinin yanında Kadın Doğum Polikliniği de hizmete girdi.

        Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Yasemin Yaşlak Koç 1985 yılında İzmit'te doğdu. Tıp eğitimini 2009 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamlayan Koç, 2014 yılında Haydarpaşa Numune Hastanesinde ihtisasını bitirerek, ilk olarak Urfa Hilvan Devlet Hastanesinde görev yaptı. Sonrasında Biga Devlet Hastanesinde çalışmaya başlayan Op. Dr. Yaşlak Koç, Lapseki Devlet Hastanesi yeni hizmet binasında poliklinik hizmeti vermeye başladı.

        (UYC

        04.01.2018 11:11:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler