Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ercan Kuru, başarının sırrını açıkladı

        (Fotoğraflı)

        Tuna İşleyen

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'da 2017-2018 Tavşanlı 1. Amatör Futbol Sezonunda hiç mağlubiyet yüzü görmeyen Gürağaçspor Teknik Direktörü 'Mourinho' lakabıyla bilinen Ercan Kuru başarının sırrını açıkladı.

        Teknik Direktör Ercan Kuru yaptığı açıklamalarda elde edilen başarı hakkında şunları söyledi: "Tavşanlı Domaniç 1. Amatör Küme de B grubunda mücadele ettik. Cenabı Allah bizlere na mağlup şampiyonluk nasip etti ve şu anda da Play Off'larda mücadele ediyoruz. Play Off'larda 10 takım var. Bu 10 takımdan 4 takım Süper Amatöre çıkacak. İki maç oynadık iki de iki yaptık. Kora kor maçlar oynuyoruz. Rakipler iyi biz de iyiyiz. Allah nasip ederse amacımız Süper Amatöre çıkmak ve buna hazırız. Hazırlık maçları dahil, Süper Amatör takımları ile de oynadık, birinci amatör ve play off'larda şu ana kadar namağlup devam ediyoruz. Bunun sırrı birlik ve beraberlik içerisinde olmamız. Takımda arkdaşlık ve dostluk. Takım, teknik heyet, futbolcular, yönetim ve taraftar bir bütün halindeyiz. Bu birlik ve beraberlik bizlere başarıyı getirdi. Bundan sonraki hedeflerimiz de kalan maçlarımızı iyi bir şekilde tamamlayarak Gürağaçspor'u Süper Amatör Lige çıkarmak olacak" (Tİ - EFE)

        04.01.2018 12:00:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler