Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Merkez ilçe belediye başkanları EGC'deydi

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Erzurum Gazeteciler Cemiyeti'ni (EGC) tebrik ziyaretleri devam ediyor. Cemiyet Başkanlığı'na seçilen Metin Barlak ve yönetimini, Erzurum'un merkez ilçe belediye başkanları da kutladı.

        Geçtiğimiz hafta sonunda yapılan genel kurulla Erzurum Gazeteciler Cemiyeti (EGC) Başkanlığı'na seçilen Zafer Medya ve Milletin Sesi Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Metin Barlak'ı tebrik ziyaretleri sürüyor. Barlak ve yönetimi, kutlama ziyaretleri kapsamında Erzurum'daki merkez ilçe belediye başkanlarını da misafir etti. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ve Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, EGC'ye ziyarette bulunarak, Barlak ve yönetimini tebrik etti. Başkanlar, Erzurum Gazeteciler Cemiyeti'nin önemli bir misyona sahip olduğunu belirterek, Barlak ve ekibine başarılar diledi.

        Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Barlak da, hedeflerinin, EGC'yi Erzurum'un en etkin ve en güçlü meslek örgütlerinden birisi haline getirmek olduğunu ifade ederek, "Bu süreç esasen topyekün bir seferberliği gerektiriyor. Dolayısıyla EGC olarak bizler de, hem üyelerimizle hem de tüm kamu kurum ve kuruluşlarla sürekli koordinasyon ve işbirliği içerisinde olacağız" dedi.

        (ERZ-AT-Y)

        04.01.2018 12:48:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler