Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Derince'nin yolları elden geçecek

        (Fotoğraflı)

        Cihan Atik

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Derince mahallelerinde üst yapı çalışması yapacak.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, rahat ve konforlu ulaşım için kentteki yol ağlarının bakımlarını sürdürüyor. Ulaşım Daire Başkanlığı bu kapsamda Derince'de de çalışma gerçekleştirecek. Altyapı çalışmalarından dolayı bozulan yolların üst yapı uygulamaları yapılacak.

        Derince ilçesinde 2018 yılında yapılacak üst yapı çalışmalarını yapacak firmayı belirlemek için ihale düzenlendi. İhaleye 6 firma teklif verdi. Katılan firmalardan verilen en düşük teklif 15 milyon 444 bin TL oldu. En yüksek teklif ise 19 milyon 236 bin TL olarak kaydedildi

        Yeni yılda başlayacak program ile Derince'deki bozuk yollar elden geçirilecek. Çalışma kapsamında yollara 80 bin ton binder asfalt malzeme, 5 bin ton asfalt yama serilecek. Uygulamada bozulan kaldırımların yenilenmesi için 75 bin metrekare parke ile 60 bin metre bordür kullanılacak.

        (CA-RFK-Y)

        04.01.2018 12:52:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler