Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sarıgöl Kaymakamından başarılı öğrenciye dizüstü bilgisayar

        (Fotoğraflı)

        Vehbi Sarıhan

        MANİSA (İHA) - Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, Türkiye genelinde 81 ilde düzenlenen Dünya Çocuk İnovasyon yarışmasında Manisa birincisi olarak Sarıgöl'ü gururlandıran ortaokul öğrencisi Süleyman Hilmi Yurttaş'ı makamında kabul ederek, dizüstü bilgisayar hediye etti.

        Türkiye genelinde düzenlenen Dünya Çocuk İnovasyon Ödülleri yarışmasına katılan Sarıgöl Atatürk Ortaokulu öğrencisi Süleyman Hilmi Yurttaş, hazırladığı 'Hayata Mavi Işık Yak' projesi ile Manisa'da birinci oldu. Diğer 80 ildeki birinciler gibi Yurttaş da gümüş madalya ve 2 bin lira para ödülünün sahibi oldu.

        Sarıgöl İlçe Milli Eğtim Müdürü Mustafa Kılıç, Sarıgöl Atatürk Ortaokulu Müdürü Veysel Çetin, öğrenci Süleyman Hilmi Yurttaş ile birlikte Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç tarafından makamında kabul edildi. Dünya Çocuk İnovasyon Yarışması'nda Manisa birincisi olarak Sarıgöl'ü gururlandıran Süleyman Hilmi Yurttaş'ı bir süre önce okulunda kutlayan Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, öğrenciye verdiği sözü yerine getirerek dizüstü bilgisayar hediye etti. Sarıgöl Kaymakamı Kılınç, "Başarılı ve proje üreten çocuklarımız her zaman sahip çıkacağız. Öğrencimizi tekrar kutluyorum. Başarıların da devam etmesini diliyorum" dedi.

        Öğrenci Süleyman Hilmi Yurttaş da Kaymakam Kılınç'a teşekkür etti.

        (VS-SC)

        04.01.2018 14:15:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler