Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Ses getirenler projesi" işbirliği protokolü imzalandı

        (Fotoğraflı)

        Koray Ustabaşı

        EDİRNE (İHA) - Edirne Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çocuk Eğitim Derneği işbirliğiyle "Ses Getirenler Projesi" protokolü imzalandı.

        Edirne Valisi Günay Özdemir'in makamında gerçekleştirilen törene, İl Millî Eğitim Müdürü Hakan Cırıt ve Çocuk Eğitim Derneği Genel Sekreteri Sebahat Melike Argiş katıldı. İşitme engelli çocukların eğitimiyle ilgili protokolü, Vali Günay Özdemir, İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt ve Çocuk Eğitim Derneği Genel Sekreteri Sebahat Melike Argiş hayırlı olması temennisinde bulunarak imzaladı.

        İmzalanan protokol sonrası yapılan yazılı açıklamada, "Protokol kapsamında Edirne ilinde yaşayan 0-6 yaş arası işitme engelli çocuklar tespit edilerek, gerekli sağlık ve cihaz çalışmaları yapılacak, 0-6 yaş arası henüz ilkokula başlamamış işitme engelli çocuğu olan ailelerin ücretsiz olarak www.sesgetirenler.com adresinde yayınlanacak Aile Destek Videoları, Uzman Videoları ve Aile Danışma Hattı ile işitme engelli çocuklarını nasıl eğitecekleri konusunda bilinçlendirilecek, 0-6 yaş arası işitme engelli çocukların erken çocukluk ve okul öncesi dönemde yaşıtlarıyla paralel bir gelişim göstermeleri sağlanacak, ailelerin, Rehberlik ve Araştırma Merkezleri uzmanlarının, Rehabilitasyon Merkezi sahiplerinin proje hakkında bilgilendirilmesi ve eğitimlerin sağlanması amaçlanmaktadır" denildi.

        (KU-Y)

        04.01.2018 15:10:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler